Wednesday

Το κυβερνητικό πρόγραμμα εποικισμού της πατρίδας μας

Πρόγραμμα εποικισμού της Ελλάδας το «εθνικό σχέδιο για την μετανάστευση» της Νέας Δημοκρατίας

Το κυβερνητικό πρόγραμμα εποικισμού της πατρίδας μας από λαθρομετανάστες, το οποίο καταχρηστικώς ονόμασαν ως «εθνικό σχέδιο για την μετανάστευση», παρουσίασαν σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, και ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρουσιάζονται τίτλοι όπως «κλείνει η Μόρια» κτλ., μόνο που η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι σκληρή για τους κατοίκους της Λέσβου και άλλων νήσων που δοκιμάζονται από την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.
Συγκεκριμένα, σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, το… «εθνικό σχέδιο» της ΝΔ συμπεριλαμβάνει μεν το κλείσιμο των ήδη υπαρχόντων Δομών αλλά θα δημιουργηθούν νέες κλειστές (;) Δομές, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως Προαναχωρησιακά Κέντρα και Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Και στα τρία αυτά νησιά, η χωρητικότητα των Κέντρων θα ξεπερνά τις 5.000 θέσεις το καθένα!
Για να καμφθούν οι αναμενόμενες αντιδράσεις, η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» ανακοίνωσε «Ανταποδοτικά μέτρα ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών» και φυσικά… προσλήψεις που έχουν να κάνουν με τις δομές και την δήθεν φύλαξη των συνόρων, την οποία διαπιστώνουμε όλοι στην πράξη!
Το καθεστώς των αμαρτωλών ΜΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ καθώς το «εθνικό σχέδιο» προβλέπει «Παραμονή και λειτουργία στη χώρα, μόνο όσων πληρούν τις προϋποθέσεις», δηλαδή όλων των ΜΚΟ που ήδη δρουν στην χώρα μας, καθώς δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να εμποδίζει την δράση τους και η δράση αυτή είναι ξεκάθαρα φιλομεταναστευτική.

Η λέξη «απελάσεις» παραμένει… απαγορευμένη για τους δεξιούς θιασώτες της πολιτικής «ορθότητας» και η μόνη αναφορά στο πρόγραμμα εποικισμού της ΝΔ, είναι ότι «η ψήφιση του νέου νόμου, παρέχει το πλαίσιο που απαιτείται ώστε, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και είτε να εγκριθεί το άσυλο, είτε να επιστρέψουν όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, στη χώρα προέλευσης ή εισόδου. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η πρόσληψη 500 ατόμων, τα οποία θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες Ασύλου.»
Δυστυχώς, το μόνο υπαρκτό σχέδιο που είδαμε, είναι οι εικόνες από τις προκάτ οικίες που θα παρέχουν όλες τις ανέσεις στους παράνομους αλλοδαπούς ώστε να δικαιολογηθούν και τα κονδύλια της Ευρώπης, που θέλει να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο hotspot με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια.

No comments:

Post a Comment