Sunday

Κωστας Βαιουλης-Συριζα και Αναρχικοι στο ιδιο Μαγαζι

https://scontent-den4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/75123525_2340538769401324_2822107363912187904_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQmsQ1GbW6qImx_XIMgDg4S2RA9Y40Pjvx6tQSUZlWwM_CX7XiY7IyHEF5P--0mUisE&_nc_ht=scontent-den4-1.xx&oh=1232eef7eff560f4feaef62ff49465e1&oe=5E5BC4D8




Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.



ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ την κυβέρνηση το Προσφυγικό Τρομαζουν στου Μαξιμου τα διαδικυακα καλεσματα Ο Μητσοτάκης φοβάται αντιδράσεις και στέλνει τους βουλευτές να κάνουν… μασάζ στις τοπικές κοινωνίες Οι πρώτοι 1.030 λαθρο πρόσφυγες άρχισαν να φτάνουν και προωθούνται τα βραδυα με πουλμαν προς την Βορεια Ελλαδα !!!Εξω απο την Λαρισα πεντε πουλμαν περιμεναν να νυχτωσει !!!Αγνωστο που θα τους βαλει ο Αγοραστος!!!

Παντως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, μεταφερθηκαν στο ξενοδοχείο «Δοχός» στην Καρίτσα, περί τις 70 οικογένειες προσφύγων.

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως θα γίνει και δεύτερη εγκατάσταση προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή της Αγιάς, πιθανότητα σε κατάλυμα στην Άνω Σωτηρίτσα.

Για τα παραπάνω φέρεται να υπήρξε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία συνεργάτη του τεως Κνιτη υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου με τον Διαπλεκομενο δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα.

Μαύρα τα μαντάτα που φτάνουν στο Μαξίμου. Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχουν φτάσει στα όρια της απόγνωσης. Οι… αφίξεις, καθημερινές. Πάνω από 500 πρόσφυγες την ημέρα καταφθάνουν… Οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης νοτιου Αιγαιου έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και εδώ και μία εβδομάδα ζητούν απεγνωσμένα να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

Και ενω ολα αυτα συμβαινουν με τους πολιτες να ειναι στα καγκελα ο Αγοραστος στην Λαρισα κραταει τον κουμπαρα ετοιμος να δωσει χρημα σε οποιον βαλεις ισλαμιστες στο σπιτι του .

Την ιδια στιγμη μια ομαδα 50 μπαχαλακηδων στην Λαρισα με την τοπικη Αστυνομια να παιζει τον ρολο του GPS περιφέρεται στους δρομους φωναζοντας συνθηματα οπως ΛΑΡΙΣΣΑ ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ - ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!! και απειλουν οποιον ειναι κουρεμενος η ειναι ντυμενος .......διαφορετικα!!!

Ο Βαιουλης πραλληλα ετοιμαζει συζητηση υψηλων προδιαγραφων - εσεις δεν κανετε για εκει οι θεσεις ειναι ηδη πιασμενες στο Χατζηγιαννειο απο τους ιδιους και ιδιους ψευτολουδουβικους- οπου θα γινει μια ακομα αναλυση ,,,,,τρομαρα μας - του προσφυγικου προβληματος.Ο εμπαθης Βαιουλης ονειρευεται να νινει ο νεος Λουδοβικος του κατακερματισμνου πατριωτικου χωρου Λαρισης βάζοντας τους υπολοιπους της Λαρισαιων Κοινον σε καραντινα προς το παρον

Τελευταια στιγμη κληθηκε να ειναι ομιλητης και ο φιλος μου Δημητρης Ππαδημοπουλος. και ειπαν να τον δελεασουν γιατι ειχε ακουστει οτι θα ηταν ο κεντρικος ομιλητης στην συναξη των ανενταχτων .!!!

Ετσι ο Παπαδημοπουλος αντι για το Συλλαλητηριο του Σαββατου εγινε λαγος - πηγε σ ενα γαμο και την τελευταια στιγμη προτιμησε να γινει οπαδος του Βαιουλη !!!

Οπαδος του Βαιουλη δυστυχως εγινε και ο φιλος μου ο Στελιος Σουρλας γιατι οι διοργανωται του συλλαλητηρίου ηταν οπως μου ειπε γραφικοι και ο Βαιουλης ανερχομενη φιρμα και αρα δεν θα μετειχε !!
Κριμα



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν και υπαίθριες δραστηριότητες

No comments:

Post a Comment