Saturday

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ


Ντρέπομαι και οργίζομαι για την πολιτεία που με τα όργανά της είναι ταγμένη να προστατεύει τα Δικαιώματα των Ελλήνων,όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα μας ,κάνει ακριβώς το αντίθετο ,εγκαθιστώντας κατά προκλητικό και απερίγραπτο τρόπο ετερόκλητους και ανομοιογενείς πληθυσμούς,δίπλα στο σπίτι μας ,στην δουλειά μας,δίπλα στις οικογένειες μας,δίχως να ερωτηθούμε ,δίχως να συναινέσουμε.
Αντίθετα δια στόματος του θλιβερού υπουργού Μ. Βαρβιτσιώτη,απειλούμεθα κιόλας ευθέως ,πως εκείνος και το συνάφι του έχουν τον τρόπο να μας υποχρεώσουν γι αυτό.Αν αυτό δεν είναι η χειρότερη μορφή χούντας ,τότε τι είναι;Ένα είναι σίγουρο .
Όλα μέχρι τώρα είναι ένα οργανωμένο σχέδιο.Αρχικά η φτωχοποίηση της χώρας.Στην συνέχεια ο βομβαρδισμός της με μνημόνια ,η εξαθλίωση του Ελληνικού πληθυσμού ,στην συνέχεια η επιδρομή των λαθρο στην προκλητικά αφύλακτη χώρα μας με τελική κάταληξη τον εποικισμό της Ελλάδας με όλες ανεξαιρέτως τις προδοτικές και υποτελείς στους οθνείους κοσμοεξουσιαστές ,κυβερνήσεις,οι οποίες ,εφ όσον υπάρχουν Έλληνες πρέπει να λογοδοτήσουν ακόμη και στο απώτερο μέλλον για εσχάτη προδοσία.
Το Σαββατο 16 Νοεμβριου στην Λαρισα πρεπει στην συγκέντρωση να είναι όλη η πόλη και όχι μερικές εκατονταδες γενναίων.
Καταλάβετε επιτέλους,ότι διακυβεύεται η ύπαρξη των παιδιών μας ,των δικών μας ,συγγενών και φίλων.Όλοι μαζί σε ένα αστείρευτο ποτάμι οργής ,εναντίον των σημερινών προεστών και κοτσαμπάσηδων ,που ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν ,ως αθεράπευτο φαγέδωμα στα σπλάχνα της Ελληνικής φυλής.
Αντισταθείτε ,γιατί χανόμαστε...


Ηλίας Ηλιακόπουλος

Διδάκτωρ Νομικής
 

Δικηγόρος

Ολοι οι δρομοι οδηγουν στην Λαρισα

 Διαδωστε το

No comments:

Post a Comment