Saturday

Κομμουνισμός... η μήτρα του Ναζισμού





Απόσπασμα της τανίας "The Soviet Story" (2008), που γνώρισε μεγάλη επιτυχία διεθνώς αλλά φυσικά δεν προβλήθηκε καθόλου στην ψευτοδημοκρατική Ελλάδα. Το βίντεο αυτό φανερώνει ότι ο Ναζισμός δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παιδί του Κομμουνισμού όπως άλλωστε ήταν και ο Φασισμός...


Όποιος ψάξει λίγο το παρελθόν θα δει ότι ο Κομμουνισμός γέννησε και τον Φασισμό και τον Ναζισμό. Ο Μουσολίνι άνηκε στην Κομμουνιστική πτέρυγα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας, το οποίο όταν χωρίστηκε ο Μουσολίνι βασιζόμενος στο Κομμουνιστικό knowhow έφτιαξε τον Φασισμό. Το ανάλογο συνέβη και με τον Χίτλερ ο οποίος άνηκε και αυτός στο Εργατικό Κόμμα της Γερμανίας.

Ποια η διαφορά τους:
Ο Κομμουνισμός θέλει το KOMMA παγκόσμιο κυρίαρχο μέσω του ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥ (πάλη των τάξεων), ενώ ο Φασισμός - Ναζισμός θέλει μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παγκόσμιο κυρίαρχο μέσω ενός ΕΘΝΟΥΣ (πάλη των φυλών - ευγονική). Έχουμε σε όλες τις περιπτώσεις ένα Διεθνισμό, ένα novus ordo seclorum, με μόνη διαφορά το μέσον το οποίο θα φέρει το επιθυμητό για κάποιους αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του "θεού".

Ο λόγος δημιουργίας δυο (φαινομενικά) αντίθετων πόλων:
Η φυσική τάση των ανθρώπων να χωρίζονται σε αντίθετα στρατόπεδα ώθησε τους προπαγανδιστές να δημιουργήσουν δυο πόλους, οι οποίοι όμως ήταν και οι δύο κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους. Έτσι ο πραγματικός εχθρός οπότε και η πραγματική χροιά του στόχου αποκρύπτεται - καλύπτεται πίσω από τον εχθρό βιτρίνα. Οι Κομμουνιστές "βλέπουν" μόνο ΦασιστοΝαζιστές εχθρούς ενώ οι ΦασιστοΝαζιστές "βλέπουν" μόνο Κομμουνιστές εχθρούς, ενώ στην πραγματικότητα οι "τρίτοι"  χρησιμοποιούν όλους αυτούς κατά το δοκούν, ένα "δοκούν" το οποίο στην ουσία μετατρέπει τα εκτελεστικά αυτά όργανα (Κομμουνιστες, Φασίστες, Ναζιστές) σε πειθήνιο στρατό ο οποίος στρέφεται ακόμα και κατά του εαυτού του (ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του Κομμουνισμού).
Πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο πράγμα είναι ο Εθνικισμός - Πατριωτισμός και άλλο ο Φασισμός & Ναζισμός. Οι "τρίτοι" πάτησαν επάνω στον Εθνικισμό - Πατριωτισμό και δημιούργησαν τον Φασισμό-Ναζισμό προσθέτοντας την παράμετρο του imperium με κεκαλυμμένο Διεθνισμό με μέσο τον πολέμο. Ο στόχος με τον Κομμουνισμό είναι ο Διεθνισμός με κεκαλυμμένο το imperium με μέσο την "ειρήνη" δηλαδή μέσω αλλοιωμένων ιδεών και εννοιών οι οποίοι σκοτώνουν εξίσου.
Διαφορετικό λοιπόν πράγμα είναι ο Εθνικισμός - Πατριωτισμός από τον Φασισμό και Ναζισμό. Ο Φασισμός & Ναζισμός έχουν επιπλέον την παράμετρο της παγκοσμιοποίησης και της υποδούλωσης άλλων λαών προς εκμετάλλευση. Απτό παράδειγμα διαφοροποίησης του ΦασιστοΝαζισμού με του Εθνικισμού-Πατριωτισμού είναι το ΌΧΙ του Μεταξά το 1940. Ο Μεταξάς ήταν Εθνικιστής - Πατριώτης ο οποίος δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί άλλους λαούς, και όπως όλοι γνωρίζουμε κήρυξε πόλεμο σε Φασίστες και Ναζιστές (εν αντιθέσει με τον Στάλιν που έκανε την συμφωνία Molotov - Von Ribbentrop - αποδείξεις ΕΔΩ)
Για εκμετάλλευση βέβαια δεν πρέπει να μιλάνε οι ΣοσιαλοΚομμουνιστές, διότι η εκμετάλλευση είναι προφανής σε Κομμουνιστικά Κράτη, όχι μόνο των κατακτημένων τρίτων λαών, αλλά ακόμα και του ίδιου τους του λαού... πεινάει ο λαός καλοπερνάει το Κόμμα (αποδείξεις σε σχετικό βίντεο ΕΔΩ)...
Για τους "τρίτους" πάντα εγκυμονεί ο "κίνδυνος" οι Εθνικιστές-Πατριωτες να ξεσκεπάσουν και να ακυρώσουν το σύστημα τους, έτσι χρησιμοποίησαν την κλασσική προπαγανδιστική τεχνική της ταυτοποίησης! Ταυτοποίησαν Εθνικισμό-Πατριωτισμό με Φασισμό-Ναζισμό με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να στείλουν τον κόσμο προς τον Κομμουνισμό που είναι τα ασφαλή ύδατα...Ταυτόχρονα Ο Φασισμός και ειδικότερα ο Ναζισμός χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για την εδραίωση δικαιωμάτων των "τρίτων", που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα εδραίωναν όλα αυτά τα παρανοϊκά δικαιώματα.

Πάντα η πρώτη ερώτηση σε μια έρευνα για οτιδήποτε λαμβάνει δημοσιότητα έντονα είναι "ποιος χρηματοδοτεί"... Υπενθυμίζουμε την ρήση Ρότσιλντ "δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους" (νόμος = κράτος)
Όποιος ψάξει εις βάθος να βρει την πηγή χρηματοδότησης όλων αυτών τον "ιδεών" που σχηματίστηκαν τα τελευταία 100 - 150 χρόνια θα βρει ότι η πηγή χρηματοδότησης τους είναι ΜΙΑ... άρα και ο στόχος είναι ΈΝΑΣ

No comments:

Post a Comment