Saturday

Ειστε ολοι σας σαπιοι .Δεν προκειται ο Τοπος να δει ασπρη μερα απο σας!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κουστούμι και νύχτα



Το να ακούει κανεςι κάποιους Νεοδημοκρατες και μη , να καταφέρονται τρέμοντας από ιερή αγανάκτηση(!!),
..κατά της αριστερης χούντας του Τσιπρα ,
..αποτελεί αγνό, άδολο, ανεπιτήδευτο σουρεαλισμό!
Ναι μαλιστα ολοι εσεις οι γαλαζιοι οπαδοι και ξαφνικοι υπερασπισται του κυριου Ζημενς που ραβετε κουστουμια γιατι ελπιζετε για καποια θεσουλα ειστε μαζι με τους μπολσεβικους ο έρπων φασισμος που έχει εξαπλωθεί και στις τρείς, διακριτές (υποτίθεται) εξουσίες, που απαρτίζουν ένα δηθεν δημοκρατικό πολίτευμα (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική).
Ο πολιτικαντικος εξτρεμισμος σας ..βάζει εμπόδια και στην ουσία απαγορεύει την ενημέρωση στον ελληνικό λαό.Και οχι μονο εσεις ειναι και οι αλλοι οι λεγομενοι εθνικοφρονες -εθνικιστες -δεξιοι κλπ ,που δεν τους αρεσει η Ηγεσια του Εθνιστικου Κινηματος και ψαχνονται για κατι αλλο.!!Ολοι στην Ελλαδα πασχουν απο το συνδρομο της καρεκλας!!!Γιατι αυτος και οχι εγω!!!Και οι λεγομενοι δεξιοι βαλατε το χερακι σας ο καθ ενας με τον τροπο που πολιτευεται και με τα χτυπηματα κατω απο την μεση εναντιον ομοιδετων και συναγωνιστων.
Ας το παρουμε επιτελους χαμπαρι!!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Ο λαός. Οι πολίτες.
Και έχουμε οικειοθελώς συστήσει αυτόν τον οργανισμό που λέγεται Κράτος, όχι για να μας καταδυναστεύει, αλλά για να οργανώσουμε την ζωή μας σε κοινωνικά και πολιτισμένα πλαίσια!
Εμείς είμαστε το Κράτος, εμείς είμαστε η κυβέρνηση και η εξουσία κατά το Σύνταγμα.
Και όλοι αυτοί στον βαθμό που καταδυναστεύουν τον λαό και περιορίζουν τις ελευθερίες του, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΜΗΣ,
..γίνονται ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της εξουσίας και ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ της εντολής και της άδειας που ΕΜΕΙΣ τους δώσαμε, να διοικούν και να άρχουν!
Σημερα υπαρχει ενα κομμα το οποιον ψηφισαν πανω απο 500.000 Ελληνες.Και ειναι ο Λαικος Συνδεσμος ΧΑ. Που του εχει υποβληθει η απολυτη σταλινικου τυπου φιμωση . Μονο πυρα κριτικες και συκοφαντίες δεχεται .Ειναι αυτο Πολιτεια Δικαιου γαλαζιοι γραικύλοι?Εγω δεν ειμαι οργανωμενος στην ΧΑ αλλα τους στηριζω επειδη σιχαθηκα εσας -τις πρακτικες σας και τις απειράριθμες πουστιες που κανατε σ αυτην την χωρα
Δεν είναι δυνατόν η ''ενημέρωση'' του πολίτη να γίνεται μόνον από τα έμμισθα παπαγαλάκια των μεγκάλων και λοιπών διαπλεκόμενων τηλεοπτικών καναλιών,
..από λασπολόγους, υβριστές κάθε αντίθετης άποψης, διαστρεβλωτές της αλήθειας,
..από τους καθ' έξη και κατ' επάγγελμα συκοφάντες, ψεύτες, εγκάθετους του ''συστήματος''!
Αρκετά ως εδώ!
Ολοι λοιπον οσοι νιωθουμε σιχαμαρα για το συστημα -αρκει να μην εχουμε υποδουλωθει πρεπει να ξανασκεφτούμε όσο πιό απλά γίνεται, να το εμπεδώσουμε:
Οτι η ΝΔ ειναι ενα κόμμα που οταν κυβερνούσε , εκμεταλλεύτηκε την εξουσία για να διαλύσει ένα άλλο κόμμα χρησιμοποιώντας την Δικαιοσύνη, για να του πάρει τις ψήφους του !
Και άν ακόμα ξεχάσουμε τα παρελκόμενα της οιονεί ανάλγητης κυβέρνησης της ΝΔ , που είναι τα μνημόνια, η διάλυση της κοινωνίας, η φτωχοποίηση του λαού,
..παραμένουν πάντα και κυρίαρχα τα ζητήματα της απιστίας προς τον λαό, της κατάργησης της Δημοκρατίας, και της καταπάτησης του Συντάγματος,
..που σε καθημερινή βάση αποτελεσαν τις πρακτικές των γαλαζιων.
Οι μπολσεβικοι του ΣΥΡΙΖΑ απλα συνεχισαν τις πρακτικες της ΝΔ!!!
Ο Μητσοτακης λοιπον ..και ολοι εσεις οι γαλαζιοι εκτοξεύετε από το απύλωτο στόμα σας σάλια και ''ιερή φρίκη'', αποκηρύσσοντας μια συμμορία , εκτός απ' αυτή που οι ίδιοι υπηρετείτε η συμμετέχετε! Την Λεσχη Μπιλτεμπεργκ!!!!
Και δεν νοιώθετε το παραμικρό αίσθημα αιδούς, ντροπής, τσίπας! Τίποτε! Ειστε ολοι σας σαπιοι .Δεν προκειται ο Τοπος να δει ασπρη μερα απο σας!!!

No comments:

Post a Comment