Friday

Όλη η αλήθεια για το μακελειό του Μελιγαλά

 

 

Κάθε Έλληνας πατριώτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο. Οι κομμουνιστές που ενεργούν σαν πατριώτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λένε «δεν ξέραμε τι κάναμε».

 Γνωρίζετε ότι πολλοί από αυτούς τους κομμουνιστές δολοφόνους μετανάστευσαν σε άλλες χώρες και διαμόρφωσαν συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος. Τα παιδιά και τα εγγόνια τους συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Οι κομμουνιστές από άλλες χώρες έχουν κάνει το ίδιο.

Ενεργούν ως στρατιωτικοί στις εν λόγω χώρες και σαμποτάρουν το σύστημα διακυβέρνησης με άλλα αριστερά στοιχεία εντός της εν λόγω χώρας.

 Αυτό που τους συνδέει είναι κάποια μορφή σατανισμού . Ένας από τους τρόπους που σχηματίζουν τη συμμορία ώστε να υπάρχει ομερτά, είναι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Είναι υπεύθυνοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Στην πραγματικότητα αναφέρονται σε παιδιά ηλικίας 3 και 4 και 5 και 6 ετών «άνδρες και γυναίκες». Τώρα δεν πρόκειται για σεξ ή παιχνίδι. Έχει να κάνει με το να αναγκάζει τη σατανιστική λατρεία  πάνω τους. Να τους διδάξει να έλκονται προς αυτήν στο μέλλον.

Τα θύματα τους τις τελευταίες επτά δεκαετίες είναι εκατομμύρια σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο μέσω της κίνησής τους δεκαετία με τη δεκαετία σε όλο τον πλανήτη.”

 Παράλληλα ταυτίζει και την οικογένεια Παπανδρέου με τους Κομμουνιστές και τις πρακτικές τους, λέγοντας παράλληλα ότι η κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η απαρχή της οικονομικής κατάρρευσης για την Χώρα..

 Δείτε το βίντεο για τη μεγάλη σφαγή στον Μελιγαλά όπως παρουσιάστηκε αποκλειστικά από το ΜΑΚ-8 στην Ελληνική τηλεόραση :

 

 


No comments:

Post a Comment